Test Rijonderwijsdocent

Blok 1

Niveau

Blok 2

Doelgroep

Blok 3

Leerdoel

Blok 4

Voorwaarden

Blok 5

Samenstelling

Blok 6

Leerlijnen

Blok 7

Dutlaplan

De blokken en leerlijnen van Dutla

De tijden veranderen. De maatschappij past zich aan op (de nog komende) technologische ontwikkelingen. Dat we hierin meebewegen is belangrijk voor de toekomst van ons werk. maar ook om nieuwe klanten te werven.

Dutla gelooft in marktwerking, commerciële reclames en aanbiedingen naar klanten. zolang er maar (WRM) 1 niveau is. De rijbewijsleerling ziet de RIS als product van dat niveau. De consument ziet geen onderscheid in het ene niveau van het vak rijinstructeur. Het enige wat overblijft is een mooie rijschool en/of mondelinge reclame die in de meeste gevallen te maken heeft met klantentevredenheid. Dit staat los van het rijonderwijs!

Dutla gelooft in een andere koers die sterker en krachtiger is, dan marktwerking en commerciële beloftes op 1 niveau. Dutla laat zich niet opereren door een chirurg die als verpleegkundige ooit is begonnen en zonder diploma’s chirurg is geworden. Wij geloven in excellent rijscholen met rijinstructeurs en rijonderwijs docenten. Wij geloven ook in erkende leerscholen en onderscheidend professionaliteit.

Dutla is onafhankelijk en gelooft dat een rijschool alleen professioneel kan zijn, als het rijonderwijs begrepen wordt en waar het voor bedoeld is. Alleen in dat geval kan de consument de juiste voorlichting ontvangen.
Dutla wil dit bewerkstelligen- en begeleid rijscholen en instructeurs om omzetverhogend te gaan werken. Dit kan door onderscheid te tonen die logisch is voor de consument en rijbewijsleerling. Daar horen meerdere certificeringen en diploma’s bij.

Wees een slimme ondernemer. De basis en bijscholing die door anderen bepaald zijn kosten geld en daarom doen wij er niet aan mee. Wij geloven in de betaler. De betaler is de rijbewijsleerling die het blokonderwijs van Dutla samen met ons heeft ontwikkeld. Wij geloven in kosten die door rijscholen gemaakt worden om in het rijonderwijs te investeren. Misschien nu nog niet, maar de consument gelooft met ons mee als het rijonderwijs er staat. Afwachten hoort niet bij investeren!

Gaat u onderneming met ons mee?

Mail naar
a.joostens@dutla.nl

Elke bezoeker van deze website wordt geacht kennis te nemen van de gebruiksvoorwaarden van Dutch Lapétus. Het raadplegen van deze website betekent dat de bezoeker deze gebruiksvoorwaarden begrijpt, aanvaardt en erdoor gebonden is.